28 september, 2007

Starfuckers Inc.

Det er meningsløst, frustrerende og ekstremt idiotisk å føle seg avhengig av en jobb som gir deg 5 vakter i måneden, og klarer å putte 2 av de på den helgen du har sagt ifra at du er bortreist.

Det gir nerver, usikkerhet og fortvilelse å ikke vite hvordan du jobber den kommende måneden, når du med hele din energi og vilje forsøker å spare opp de resterende 35 000 som skal til for å få deg til Sør-Amerika på egen fortjeneste.

Put a prize on my soul, 'cause I'm willing to rent it out.

Jeg tror det begynner å bli tid for whiskey og sint musikk.

Jeg har på meg rød skjorte i dag (28. september).

26 september, 2007

100 naked thoughts

Post nummer 100! <3 Jeg burde kanskje feire slik som Mads Eriksen gjør når han har runde tall på sine striper, men jeg føler egentlig ikke for det, og har heller ikke mulighet da jeg skal på jobb i morgen. Jeg føler heller for et lite tilbakeblikk på saker og ting:

- Første post: Ble skrevet 13.09.2006 og het Dagbladet og "nyheter", og hadde ingen kommentarer. Trist nok. Uansett betyr det at jeg har brukt ca. 1 år og 1 måned på å skrive 100 poster. mHm.
- Mest kommenterte post: Ble skrevet 01.02.2007 og het I'm heroine, on drugs! Hele 10 kommentarer har jeg klart å raske med meg :) Forøvrig trodde jeg at det var posten jeg kalte for Scriptfeil, skrevet 19.04.2007 som hadde denne rekorden. Det er nok denne posten jeg er mest fornøyd med som helhet <3 :)
- Beste beskrivelse i post: Må være da jeg plottet ned hvordan menssmerter føles som, i posten Fotball&Smerte, skrevet 30.10.2006. Det føles fortsatt slik.
- Gjesteposter: Har jeg bare en av, den ble skrevet av galfisk/cato/kjæresten min/tøset mitt 02.08.2007 og heter Flyvefisk.
- Posten Familiær Kjærleik glemte jeg av å publisere, og er skrevet 30.09.2006:
"Jeg har nettopp kastet lillesøster Marianne på badet, på mitt bad. Jeg har ikke dratt hjem; mamma, pappa, Marianne og Emma er kommet for å besøke meg i Bergen! <3
Det er fantastisk, jeg er så lykkelig og glad for jeg har selvfølgelig savnet dem selv om jeg er stor, voksen, sofistiskert og ikke minst: storesøster.
I morgen skal jeg guide dem rundt i Bergen by, og få bursdagsgavene mine! <3 Hurra! Pakkepakkepakkepakkepakkepakke!

Siden familien er her, er det synonymt med at helgen antakeligvis foreløper uten så mye kontakt med andre enn nettopp: familien :) Ergo: Skal der oppnåes kontakt må man ringe meg på min mobile telefon. Og har dere ikke nummeret er det synd for dere. Da får man sende en mail og håpe på svar i løpet av helgen, senest mandag <3

*kaste lillesøster UT av badet*"
What's your favourite dish? Eller post? Hva vil du Ymse skal skrive mer/mindre om? GimmeH a comment about it <3

Kjapp oppdatering om ting som angår Ymse:
- Det er et helvete å rydde kleshengere, de henger seg opp i hverandre.
- Ymse har byttet p-piller etter denne nyheten: Fikk blodpropp av p-pille, og denne nyheten: Alvorlig mistanke mot p-pillen Yasmin. Det viser seg også at den har vært under overvåkning siden 2002. Det nye vidunderet hun putter i seg hver dag kalles Mercilon, og vi venter spent på å se om det er noen bivirkninger.
- Kjæresten til Ymse har kanskje/høyst sannsynlig blindtarmbetennelse og skal forhåpentligvis opereres asap og bli frisk og glad igjen. <3
- Ymse og mamma har bestilt hotell til Barcelonaturen, vi skal bo på Hosteria Grau, som ligger sånn ca. midt i sentrum :)
- Ymse vurderer å flytte bloggen sin til Wordpress, og vil gjerne ha tilbakemeldinger på hva folk mener om det. Galfisk eier DEG og Ramblings of the Elegant Drunkard er et eksempel på blogger i Wordpressformat.
- Ymse skulle lagt seg for en time siden.

17 september, 2007

1+1+1 = heltid! (og om SNE i september)

I dag var jeg på personalmøte for min tredje jobb, og i morgen underskrives kontrakten. Jeg har med det jobb på Brio, Dolly Dimple og Kappahl. Sistnevnte har faktisk fantastisk mye fine klær, selv om de lenge har hatt et tantemerke på seg. Manneklær har de også. Og jeg får 30% personalrabatt på alt! =D
Med tre jobber får jeg tilsammen sånn ca. heltid, og jeg er fornøyd selv om jeg skulle ønske sjefene mine hadde en direktelinje mellom seg slik at de kunne snakke sammen og dele på meg, istedet for at jeg må skrive av timelister i hytt&pine og løpe rundt med de. Men det gjør meg jo ikke så mye - de som kjenner meg vet hvor glad jeg er i å lage lister og være Organisert og ha dette som kalles Oversikt :) Dessuten gir tre jobber meg fantastisk mye variasjon, jeg får input fra tre ulike jobber, lærer tre ulike jobber, går ikke lei de tre ulike jobbene fordi jeg konsekvent løper mellom de, og trives derfor i de tre ulike jobbene. Til og med stresset på Dolly en søndag oppleves som...ikke direkte koselig men sånn 'hah dette er jo _nesten_ litt moro, åh så deilig å få brukt hodet og få løpt litt rundt og stresset'. Amazing.

Så slik ser de neste 14 dagene mine ut:
18.09: Kappahl 9-16, Dolly 16-22
19.09: Brio 0930-17
20.09: Brio 13-20
21.09: Brio 0930-17
22.09: Brio 0830 - 15
23.09: Dolly 16-20
24.09: Kappahl 16-20
25.09: Kappahl 12-20
26.09: Brio 13-20
27.09: Brio 0930-17
28.09: Kappahl 16-20
29.09: Brio 11-18
30.09: ? Fri ?
01.10: Brio 13-20
Dette = PENGER!!!! <3 <3
- Og plutselig er det under en måned til jeg skal til Bergen igjen (24.10 - 1.11) <3
- Og enda kortere tid til Gwen Stefani konsert (09.10) <3 Har en billett til overs, om noen vil hive seg på Ingeborg, Marie og meg er en hjertelig velkommen :)
- Og bittelitt over en måned til jeg skal til Barcelona i 4 dager med mamma! (04.11 - 08.11) <3 Litt av en bursdagsgave å få av mamma&pappa, eller hur? :)

Det ser ut som at jeg har klart å ordne meg inntekter som tilsammen vil få meg til Sør-Amerika i 6 måneder :) Og som dere ser så har jeg jo tid til litt sosialt innimellom <3

Været i Hamar laget SNE på søndag og 4 grader, hvilket plaget meg lite da jeg iførte meg min fantastiske vindjakke og fikk Bergenvidder ut av proporsjoner. Når hetten måtte på fordi det begynte å regne ble det nesten for ille, jeg så faktisk for meg Puddefjordsbroen i ni-tiden på kvelden, som jeg trasket over på vei hjem fra biblioteket med Pixies i ørene <3 mmmmmmMinner. Jeg liker Minner <3
Jeg liker også kulde, når jeg har kledd meg godt nok (hvilket jeg alltid gjør fordi jeg liker varme plagg). Den er verdens beste unnskyldning til å lage kakao og boller midt i uka.

Det plager meg også lite at jeg må pakke ned sommerklærne. Jeg bare lurer på hvor jeg skal putte dem for å få plass til vinterklærne mine.

11 september, 2007

Ikke tenåring lenger

Fra 8. september var ikke Cato lenger ute på barnerov, han var ikke lenger sammen med en tenåring. Jeg kunne ikke lenger skylde sutring på alderen min, og Ingeborg kunne ikke mobbe meg lengre. For 8. september fylte jeg 20!!! Whiiii <3 *juble*

Familiebursdag med overdådig mye kake på fredag, og fyll&fanteri med venner på lørdag. Kjempemoro! Beste gaven jeg fikk var nok tur til Barcelona (!) med mamma, av mamma&pappa + mine to lillesøstre, men jeg fikk MASSE pakker <3 mmmmmmpakker <3 Jeg brukte nesten 1000,- på polet ved å kjøpe en helflaske tequila, en helflaske Contreau og en helflaske Captain Morgan, og jublet henrykt når damen nikket og sa det var greit etter at jeg hadde tvunget på henne legitimasjonen min :) Hvorfor så mye?
Unnskyldning: Jeg skulle laga Margharita som velkomstdrink.
Egentlig grunn: Jeg elsker sprit <3 mmmmmmsprit

Stine kom med spritgelé også, og vi var rundt et dusin (jeg vet ikke helt) som løp rundt i huset og lekte 'skål i hvert rom'. Mojo! Vi var minst 10 stk. inne på bittelilledoen på ca. 1,5 kvadratmeter, og alle ble i en så rasende god form at når vi skulle på byen - så gikk halvparten ned til krysset før de fant ut at jeg ikke var med n_n Noen må jo låse døra *fornuftig* Sprit er jo som kjent dyrt.

Pub-til-pubrunden ble kraftig forkortet fordi vi kom en time forsinket ut på byen, men moro var det læll - jeg fikk gratis øl overalt og alle koste seg og forsvant i alle retninger :) Bartenderne så på oss med vaktsomme blikk, slike bursdagsfeiringer er visst ikke så populært xP :) Anyhow: Seb's hotell er for bikere og folk i sorte klær - jeg likte musikken men må nok kle meg som slem/mørk/skummel/emo pike for å gli inn i sortimentet. Så vi får vente på en raddisdag. Dirty Nelly...har en statue av en tykk dame med enorme pupper. Hun mangler en hånd og er morsom å klå på. Også var det litt mørkt der, men veldig koselig <3 Siste Indre: Har vi vært på før, helt ok. Egentlig litt kjedelig. Hvorfor gikk vi dit?

Vi fikk ikke tid til: Bibliotekbaren (ssshh), baren på Astoria hotell, baren med de store oransje bokstavene som skaper ordet 'PUB', InniMellom, Svare&Berg også gadd jeg ikke betale 100,- for Stalloftet når det var en halvtime til det stengte. Hamar stenger så TIDLIG! Eller sent - alt ettersom hvordan man vrir på det.

Etter å ha spist oss mette på kebab og biffbaguett på Siesta gikk vi hjem til meg og drakk teeeeeee og så på alt rotet (og ballongene). Også la vi oss i 5 tiden :)

Jeg anbefaler ikke å være litt småfyllesjuk på tequila når man skal i bursdagsselskap og spise kake. *kvalm* Det hang i til mandag kveld - da gikk fyllesjukheten over etter at jeg hadde hoppet og skreket fra sidelinjen mens minste lillesøster spilte fotballkamp hvor hun scoret to mål og bidro til at de grisebanket motstanderen <3 mmmmmm <3

Erfaringer gjort etter fylte 20 år (hittil):
- Tequila er godt
- Margharita er godt
- Rom&Cola er godt når det blandes riktig og en har isbiter i
- Sjokoladekake gjør fyllesyke verre
- Biltur gjør også fyllesyke verre - selv om den bare er på 10 minutter
- Jeg føler meg ikke som en amatør angående livet lenger :)